Hulp nodig? Bel: +32 (0)3 289 52 38 (ma. tot vrij. 9u-17u)

CLASSIC

groene-matcha-thee

Waarom bij Lombardia-drinks kopen?
 Gratis levering vanaf € 45
 Retour, Gratis binnen 14 dagen.
 Gratis afhalen in onze shop.
 Koop rechtstreeks van producent.
 B2B: hier aanmelden.

GreenLove Classic : Matcha & Appel

Gelieve eerst in te loggen om de groothandelsprijs te kunnen bekijken

Beschikbaarheid: Op voorraad

Profiteer met GreenLove van de unieke eigenschappen van echte Japanse matcha groene thee. De favoriete drank van de Keizer van Japan. Hier in combinatie met natuurlijk appelsap en een vleugje Fairtrade vanille uit Madagascar. Word klaarwakker met onze biologische super-booster! De heerlijke schuimlaag maakt deze verfrissende drank helemaal uniek.


7 zakjes van 22 gram elk; hiermee maakt u naar wens 7 à 14 kopjes.

Beschrijving

Details

GreenLove is de ideale drank om je geest en lichaam meteen een superboost te geven. Voorkom dat typische dipje in de vroege namiddag. De perfect gespreide energievrijgave, blaast terug leven in de brouwerij. Door de combinatie van natuurlijk appelsap met een vleugje Fairtrade vanille, zal dit zeer snel je lievelingsdrank worden. In Japan roemt men, tot de Keizer zelf aan toe, al eeuwenlang de vele unieke eigenschappen van groene Matcha thee. Deze drank is bovendien helemaal Fairtrade. U geniet van een pure drank en ondersteunt tegelijk duurzaamheid en solidariteit met het zuiden. Wil je liever ongezoet drinken? Klik dan op de bio versie, in de bruine verpakking. Zowel warm als ijskoud bereid echt overheerlijk. Koop nu en geniet snel van deze exclusieve drank.

Maar er zijn nog wel andere grote voordelen aan een drink als GreenLove!

1. Mobiel: een verse fruitdrank drink je best onmiddellijk. En dat is niet altijd handig. Wij maakten iets dat je kan meenemen. Naar kantoor. Een gezellige picknick. Op reis of in de wagen. GreenLove heb je altijd bij. Lekker makkelijk!

2. Beschikbaar: de meeste van onze ingrediënten zijn moeilijk vindbaar, en al zeker niet als de geconcentreerde extracten die wij gebruiken. Het is een ware queeste die wij met plezier en zorg verrichten omdat het onze passie is.

3. Magisch: een verse fruitdrank mist dan ook nog de special touch van de Food Wizard, Alain. Hij is vaak maanden op zoek naar de juiste recepturen voor de drinks. En als het op magie aankomt, kan het voor ons nooit genoeg zijn!

Bestel hier GreenLove. Krijg het thuis toegestuurd en beleef ook zelf de magic. P.S. Mensen vragen ons soms of je Green Love, green love, Green love of green Love moet schrijven. Echt waar. Maar het is altijd in 1 woord, met zowel de eerste letter van de naam als de L van Love als hoofdletters. Dus: GreenLove.

+ -

Eigenschappen

Extra informatie

Biologisch Nee
Fairtrade Ja
Ongezoet Nee
Vegan Ja
Glutenvrij Ja
Lactosevrij Ja
Caffeinevrij Nee
Raw Nee
Energy 32 kcal / 134 Joule
Fat < 0,5g
Fat Saturated 0,0g
Carbohydrates 8,0g
Carbohydrates - sugar 8,0g
Protein < 1,0g
Salt < 0,1g
Fibre 1,5g