Hulp nodig? Bel: +32 (0)3 289 52 38 (ma. tot vrij. 9u-17u)

BIO

EnergyLove BIO Voordeeldoos - Ongezoet (30 zakjes)

Waarom bij Lombardia-drinks kopen?
 Gratis levering vanaf € 60
 Retour, Gratis binnen 14 dagen.
 Gratis afhalen in onze shop.
 Koop rechtstreeks van producent.
 Bio gecertificeerde producten
 B2B: hier aanmelden.

EnergyLove BIO Voordeeldoos - Ongezoet (30 zakjes)

Gelieve eerst in te loggen om de groothandelsprijs te kunnen bekijken

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Profiteer met EnergyLove van de unieke eigenschappen van echte Japanse matcha groene thee. De favoriete drank van de Keizer van Japan. Hier in combinatie met biologisch appelsap en een vleugje biologische vanille uit Madagascar. Word klaarwakker met onze biologische super-booster! De heerlijke schuimlaag maakt deze verfrissende drank helemaal uniek. Natuurlijk zonder toegevoegde suiker. Je bent een superfan? Kies dan voor nog meer ecologie, minder verpakking dankzij de grotere FanBox en een voordeligere prijs.30 zakjes van 20 gram elk; hiermee maakt u naar wens 30 à 60 kopjes

Beschrijving

Details

EnergyLove is de ideale drank om je geest en lichaam een superboost te geven. Voorkom dat typische dipje in de vroege namiddag. De perfect gespreide energievrijgave blaast terug leven in de brouwerij. Door de combinatie van biologisch appelsap met een vleugje biologische vanille, zal EnergyLove zeer snel je lievelingsdrank worden. In Japan roemt men, tot de Keizer aan toe, al eeuwenlang de vele unieke eigenschappen van groene Matcha thee. Natuurlijk zonder toegevoegde suiker. Zowel warm als ijskoud bereid echt overheerlijk. Koop nu en geniet snel van deze exclusieve drank.

Wat maakt EnergyLove uniek?

We hebben iets anders gemaakt! Dit is echt een nieuwe categorie van warme dranken, gebaseerd op biologische en rauwe fruitpoeders en de sterkste kruidenextracten. Het beste alternatief voor koffie of thee, en meer!

Een Hot Drink als EnergyLove is mooi (met gepatenteerd fruitvezel-schuim), heerlijk (de bedenker is een ware chef en gebruikt enkel echt fruit en kruiden) en biologisch (omdat dat gewoon zo hoort met voedsel). EnergyLove maakt deel uit van een gamma van gezonde en natuurlijke energieboosters. Want EnergyLove wordt gemaakt van kwalitatieve en biologische fruitpoeders en bio-kruiden met heilzame werkingen.

Door water toe te voegen verandert EnergyLove in een heerlijke fruitsap. Koud of warm, even lekker. Ook alle gebruikte kruidenextracten zijn biologisch, wat echt niet gebruikelijk is in deze markt. Je drinkt dus echt fruit en echte kruiden. En je geniet al hun gezondheidsvoordelen!

Als je hier en nu meteen EnergyLove bestelt, dan geniet jij zeer binnenkort thuis al even lekker en gezond als de Keizer van Japan zelf. Is dat geen uitstekende reden om meteen te kopen? P.S. Mensen vragen ons soms of je Energy Love, energy love, Energy love of Energy Love moet schrijven. Echt waar. Maar het is altijd in 1 woord, met zowel de eerste letter van de naam als de L van Love als hoofdletters. Dus: EnergyLove.

+ -

Eigenschappen

Extra informatie

Biologisch Ja
Fairtrade Nee
Ongezoet Ja
Vegan Ja
Glutenvrij Ja
Lactosevrij Ja
Caffeinevrij Nee
Raw Ja
Energy 29 kcal / 120 Joule
Fat < 0,5g
Fat Saturated 0,0g
Carbohydrates 5,4g
Carbohydrates - sugar 5,2g
Protein < 0,5g
Salt < 0,1g
Fibre 3,6g